5 motive sa apelezi la o firma de inchiriere masini

Daca pana acum credeai ca doar oamenii de afaceri inchiriaza masini, iti spunem ca te inseli. Inchirirea unei masini nu este un lucru exclusivist. Din ce in ce mai multi oameni opteaza pentru astfel de servicii, deoarece costurile sunt convenabile, fapt care le face sa fie potrivite pentru orice calatorie sau vacanta.

5 motive sa apelezi la o firma de inchiriere masini

1. Nu ai masina

Atunci cand nu ai o masina proprie, esti nevoit, in unele cazuri, sa apelezi la alte solutii de transport. Daca iti displace sa calatoresti cu mijlocul de transport in comun, in principal pentru ca acesta nu este destul de rapid si nici cursele cu taxiul nu reprezinta o solutie din cauza costurilor ridicate, mai ales atunci cand apelezi la serviciile aceasta foarte des, ai la indemana optiunea de a inchiria o masina.

2. Masina ta este la service

In situatia in care masina ta este stricata sau accidentata, ai nevoie de un alt mijloc de transport. Multe firme de asigurari auto ofera o anumita suma de bani in astfel de situatii, bani destinati inchierii unei alte masini pana ce masina personala va fi din nou disponibila.

3. Masina ta nu este pregatita pentru drum lung

Cand iti planifici o calatorie mai lunga, trebuie sa te asiguri ca masina ta este si ea pregatita pentru asta. In cazul in care este un risc sa iei masina proprie, pentru siguranta ta si a partenerilor de drum, este recomandat un vehicul inchiriat.

4. Vrei sa reduci costurile

Preturile practicate in domeniul Rent a Car pentru o masina cu 8+1 locuri sunt mult mai scazute si accesibile oricarui buget. Daca sunteti un grup numeros, inchirierea unui VAN cu 9 locuri este o chiar foarte buna idee. Banii de transport cheltuiti cu a doua masina (taxe autostrada, consumabile, parcari, uzura etc.) ii puteti folosi pentru inchiriere ca sa nu mai punem si oboseala celui de al doilea sofer.

5. Vrei sa te distrezi

Cum ziceam si mai sus, inchirierea unei masina cu 8+1 locuri va permite calatoria cu tot grupul in aceeasi masina iar glumele au al farmec cand esti cu toata familia sau cu 9 prieteni alaturi.

Share:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii recente